Notícies

CONTEXT presenta l’estat de l’art dels materials tèxtils avançats

02/03/2021

CONTEXT, la xarxa europea d’experts en materials tèxtils avançats, liderada per l’AEI Tèxtils, ha presentat públicament els informes sobre l’estat de l’art dels materials tèxtils avançats elaborats pels diferents grups de treball de la xarxa.

Aquests informes, que s’han anat preparant des de fa aproximadament un any, estan dedicats a les diverses aplicacions dels materials tèxtils avançats que comprèn CONTEXT:

  • sector salut/mèdic
  • automoció i aeronàutica
  • protecció personal
  • construcció i hàbitat
  • esport/wearables

Per presentar públicament els informes, es va celebrar un webinar, el 25 de febrer, que va comptar amb la participació de més de 80 persones i en el qual, el líder de cada grup de treball va resumir-ne el seu contingut.

Els informes estan disponibles, gratuïtament, a la pàgina web de CONTEXT.

La AEI Tèxtils, com a líder de CONTEXT, va organitzar el webinar i ha col·laborat en l’edició dels cinc informes, amb l’objectiu de contribuir a difondre els nous avenços i tendències dels materials tèxtils i promoure nous desenvolupaments i línies de treball entre les empreses de el sector.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest