Notícies

CONTEXT presenta l’estat de l’art dels materials tèxtils avançats

02/03/2021

CONTEXT, la xarxa europea d’experts en materials tèxtils avançats, liderada per l’AEI Tèxtils, ha presentat públicament els informes sobre l’estat de l’art dels materials tèxtils avançats elaborats pels diferents grups de treball de la xarxa.

Aquests informes, que s’han anat preparant des de fa aproximadament un any, estan dedicats a les diverses aplicacions dels materials tèxtils avançats que comprèn CONTEXT:

  • sector salut/mèdic
  • automoció i aeronàutica
  • protecció personal
  • construcció i hàbitat
  • esport/wearables

Per presentar públicament els informes, es va celebrar un webinar, el 25 de febrer, que va comptar amb la participació de més de 80 persones i en el qual, el líder de cada grup de treball va resumir-ne el seu contingut.

Els informes estan disponibles, gratuïtament, a la pàgina web de CONTEXT.

La AEI Tèxtils, com a líder de CONTEXT, va organitzar el webinar i ha col·laborat en l’edició dels cinc informes, amb l’objectiu de contribuir a difondre els nous avenços i tendències dels materials tèxtils i promoure nous desenvolupaments i línies de treball entre les empreses de el sector.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest