Notícies

CONTEXT presenta l’estat de l’art dels materials tèxtils avançats

02/03/2021

CONTEXT, la xarxa europea d’experts en materials tèxtils avançats, liderada per l’AEI Tèxtils, ha presentat públicament els informes sobre l’estat de l’art dels materials tèxtils avançats elaborats pels diferents grups de treball de la xarxa.

Aquests informes, que s’han anat preparant des de fa aproximadament un any, estan dedicats a les diverses aplicacions dels materials tèxtils avançats que comprèn CONTEXT:

  • sector salut/mèdic
  • automoció i aeronàutica
  • protecció personal
  • construcció i hàbitat
  • esport/wearables

Per presentar públicament els informes, es va celebrar un webinar, el 25 de febrer, que va comptar amb la participació de més de 80 persones i en el qual, el líder de cada grup de treball va resumir-ne el seu contingut.

Els informes estan disponibles, gratuïtament, a la pàgina web de CONTEXT.

La AEI Tèxtils, com a líder de CONTEXT, va organitzar el webinar i ha col·laborat en l’edició dels cinc informes, amb l’objectiu de contribuir a difondre els nous avenços i tendències dels materials tèxtils i promoure nous desenvolupaments i línies de treball entre les empreses de el sector.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest