Notícies

CONTEXT obre noves convocatòries d’ajuts

19/12/2021

La xarxa CONTEXT, liderada per l’AEI Tèxtils, ha obert dues noves convocatòries d’ajuts per promoure la participació en conferències internacionals i els intercanvis d’investigadors mitjançant Missions Científiques de Curt Termini (STSMs).

La primera convocatòria estarà oberta fins el 16 de gener. Poden aplicar-hi joves investigadors que presentin una ponència o pòster en un congrés internacional, relacionat amb la temàtica de CONTEXT, els materials tèxtils avançats.

La segona tancarà també el 16 de gener. Poden aplicar-hi investigadors d’universitats, centres tecnològics o empreses que vulguin realitzar una estada en un centre d’un altre país, per aprendre noves tècniques, accedir a informació, instrumentació o mètodes específics, etc.

Fins ara, CONTEXT ja ha atorgat 33 ajudes per a STSMs i 7 per a participar a conferències.

Més informació sobre les STSMs

Més informació sobre les conferències internacionals

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest