Notícies

Comencem el projecte CLAMTEX, per a facilitar la transformació digital del sector

09/03/2020

L’AEI Tèxtils va organitzar la reunió de llançament de el nou projecte European Cluster Strategic Partnerships for Excellence: CLAMTEX – Clúster management towards excellence in Advanced Manufacturing and Textile Industry. CLAMTEX és un dels 13 consorcis finançats a nivell europeu. La trobada va tenir lloc al centre tecnològic LEITAT, membre de l’AEI Tèxtils, a Terrassa el 4 i 5 de març.

El partenariat de CLAMTEX el formen cinc clústers: l’AEI Tèxtils a Catalunya, ATEVAL a la Comunitat Valenciana, PRODUTECH i Textile Cluster a Portugal i EMC2 a França.

El projecte, cofinançat pel programa COSME de la Unió Europea, pretén enfortir l’excel·lència en la gestió dels clústers per impulsar els seus ecosistemes sobre la base de la innovació tecnològica mitjançant la col·laboració intersectorial i interregional per facilitar la transformació digital del sector tèxtil.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest