Notícies

Comencem el projecte CLAMTEX, per a facilitar la transformació digital del sector

09/03/2020

L’AEI Tèxtils va organitzar la reunió de llançament de el nou projecte European Cluster Strategic Partnerships for Excellence: CLAMTEX – Clúster management towards excellence in Advanced Manufacturing and Textile Industry. CLAMTEX és un dels 13 consorcis finançats a nivell europeu. La trobada va tenir lloc al centre tecnològic LEITAT, membre de l’AEI Tèxtils, a Terrassa el 4 i 5 de març.

El partenariat de CLAMTEX el formen cinc clústers: l’AEI Tèxtils a Catalunya, ATEVAL a la Comunitat Valenciana, PRODUTECH i Textile Cluster a Portugal i EMC2 a França.

El projecte, cofinançat pel programa COSME de la Unió Europea, pretén enfortir l’excel·lència en la gestió dels clústers per impulsar els seus ecosistemes sobre la base de la innovació tecnològica mitjançant la col·laboració intersectorial i interregional per facilitar la transformació digital del sector tèxtil.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió d’In Transit

Reunió d’In Transit

Els dies 29 i 30 de novembre, el clúster va participar a una reunió de seguiment del projecte In Transit, en què participa com a soci.

Missió a Suècia

Missió a Suècia

El clúster va participar en una missió a Suècia, del 27 al 29 de novembre, juntament amb el seu soci Leitat.

Pin It on Pinterest