Notícies

El Marketplace virtual del projecte CLAMTEX continua amb la primera sessió tècnica sobre solucions digitals per a la gestió industrial integrada

30/01/2021

El projecte CLAMTEX, liderat per l’AEI Tèxtils, segueix amb el seu Marketplace virtual, amb una primera sessió tècnica que va tenir lloc el 27 de gener.

Aquesta sessió es va centrar en solucions digitals per a la gestió industrial integrada aplicada a la indústria tèxtil. En primer lloc, l’empresa tèxtil valenciana MLS 1992 va presentar un exemple d’èxit sobre com integrar la tecnologia en un sector tradicional.

La segona part del seminari es va centrar en experiències d’empreses tèxtils i reptes de futur per impulsar la digitalització en la gestió industrial. FINSA, fabricant de teixits per a filtració, i membre de l’AEI Tèxtils, va presentar la seva situació i necessitats en matèria de gestió industrial integrada. Després, CCG va continuar amb una presentació sobre l’enfocament de la ciència de dades per al desenvolupament de teixits.

En la última part del webinar es varen presentar diverses solucions per part d’empreses de manufactura avançada. CERVVAL, va presentar la tecnologia Digital Twin i la planificació 4D: optimització, gestió de projectes, manteniment i col·laboració en tot el cicle de vida. SISTRADE va enfocar la seva presentació en com construir el camí cap a la indústria 4.0 i la nova generació de SCADA. Després del webinar, els participants van tenir l’oportunitat d’organitzar reunions B2B a través de la plataforma virtual.

Els següents webinars es centraran en “Solucions d’automatització i sensibilització per a la millora del rendiment” (3 de febrer), “Robots a la indústria” (10 de febrer) i “El potencial de la realitat virtual a la indústria” (17 de febrer).

El Markeplace conclourà el 24 de febrer amb la presentació d’oportunitats de finançament per a empreses dels sectors tèxtil i de manufactura avançada per a donar suport a la col·laboració en la implantació del procés de transició digital. Hi participaran representants de la Comissió Europea que parlaran sobre l’Horizon Europe i els programes Single Market i EIC; d’EIT Manufacturing i dels projectes GALACTICA i ELIIT ambdós amb convocatòries de suport financer obertes per a PIMES.

Els webinars celebrats anteriorment estan disponibles a:

Les inscripcions per a les properes sessions segueixen obertes a: https://clamtex-virtual-marketplace.b2match.io/

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Pin It on Pinterest