Notícies

CLAMTEX, nou projecte per a l’excel·lència en la gestió de clústers

20/02/2020

L’AEI Tèxtils, va participar en la reunió de llançament del programa European Cluster Strategic Partnerships for Excellence. La trobada va tenir lloc el passat 18 de febrer a Brussel·les i va estar organitzada pel Directorat General de Mercat Interior, Indústria, Emprenedoria i PIMEs de la Comissió Europea i l’Agència Executiva per a les PIMEs (EASME, en les seves sigles en anglès).

L’esdeveniment va reunir representants dels 13 nous projectes aprovats que inclouen 69 clústers de 21 països, entre els quals hi ha el nou projecte impulsat per l’AEI Tèxtils: CLAMTEX – Clúster management towards excellence in Advanced Manufacturing and Textile Industry (excel·lència en la gestió de clústers de manufactura avançada i  de la indústria tèxtil).

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest