Notícies

CLAMTEX es va reunir a Ontinyent amb els experts externs per revisar les noves estratègies dels clústers

24/03/2022

L’AEI Tèxtils va participar la setmana passada a la reunió del projecte CLAMTEX per revisar les noves estratègies del partenariat juntament amb els assessors externs. CLAMTEXCluster management towards excellence in Advanced Manufacturing and Textile Industry, és un Projecte europeu de Partenariats de Clústers Estratègics per a l’Excel·lència coordinat per l’AEI Tèxtils.

L’objectiu de la reunió era enfortir les competències i xarxes del clúster per desenvolupar nous i millors serveis pels seus membres en el sector dels materials tèxtils avançats de Catalunya. La reunió es va celebrar en la seu d’ATEVAL i va comptar amb la participació de dos dels assessors externs del projecte, Alberto Pezzi i Emma Vendrell d’ACCIÓ, reconeguts internacionalment com a experts en clústers.

Durant la reunió, es varen intercanviar les experiències i els èxits implementats a CLAMTEX, tals com la revisió de l’estratègia de tots els clústers i el desenvolupament de nous serveis. Es van recopilar els comentaris dels experts per a implementar millor les estratègies i maximitzar l’impacte per als membres del clúster.

A més de la reunió del projecte, els membres de CLAMTEX varen participar en una formació de Lean Management amb l’objectiu de millorar les seves habilitats de gestió amb metodologies eficients per facilitar l’agilitat i el valor dels serveis que ofereixen.

CLAMTEX és un partenariat intersectorial que involucra clústers del sector tèxtil i de fabricació avançada, i constitueix un projecte estratègic clau per a l’AEI Tèxtils. Aprendre de diferents sectors és essencial perquè el clúster continuï desenvolupant i millorant els seus serveis, basant-se en bones pràctiques transferibles a través de diferents àmbits que donen suport a la innovació.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

El projecte LIFE-CIRTECHTEX es presenta com un cas d’èxit en les jornades sobre economia circular al sector tèxtil.

Pin It on Pinterest