Notícies

ARPE guardonada als premis Pimes 2020

22/12/2020

La patronal PIMEC ha reconegut la innovació i resiliència empresarial durant aquesta pandèmia a la seva gala anual, celebrada el 18 de desembre.

PIMEC ha adaptat la gala en què cada any premia projectes d’èxit empresarial a Catalunya per destacar aquells casos que millor s’han reconvertit davant la pandèmia.

La patronal catalana ha guardonat la tasca de tres PIMEs i quatre associacions empresarials durant aquest any, entre elles, el soci del clúster Manufactures Arpe. Aquesta empresa familiar, fundada el 1965 i localitzada a Arenys de Munt, ha reconvertit les seves línies de negoci per especialitzar-se en la producció de màscaretes i ha renunciat a registrar un ERTE, sinó el contrari, augmentar plantilles i prioritzar les fabricacions.

Més informació.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest