Notícies

Acord de col·laboració entre Finish, S.A. i Fèlix Busquets (Tintes y Acabados Condal, S.A.)

13/10/2020

L’empresa de tints i acabats Finish, S.A., soci del clúster, ha arribat a un acord de col·laboració amb Fèlix Busquets, fins ara responsable de Tintes y Acabados Condal, S.A.

A través d’aquesta col·laboració es diversificarà i ampliarà l’actual oferta de Finish, S.A.  als seus clients, principalment per al sector de la decoració i llar (home textiles), a nous sectors i teixits com són: moda, hostaleria, sanitat, automoció, teixits tècnics, filtració, corsetería, TNT, teixits de núvia (tul), etc.

Fundada a Terrassa al 1990, Finish, S.A. s’ha dedicat durant aquests 30 anys als tints i acabats tèxtils, principalment per al sector de la decoració i la llar. Compta amb una innovadora maquinària i unes instal·lacions de 7.000 m².

Tintes y Acabados Condal, S.A., ha centrat la seva activitat en el gènere de punt i els teixits especials.

Amb aquesta notícia, Finish, S.A. s’enfronta a un nou i apassionant futur, on la joventut i l’experiència es donen la mà per a oferir als seus clients un producte i servei de qualitat.

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió d’ADDTEX

Reunió d’ADDTEX

Els dies 3 i 4 de juliol, l’equip del clúster va ser a Prato, participant a una reunió de seguiment del projecte ADDTEX.

ADDTEX Innovation Bootcamp

ADDTEX Innovation Bootcamp

Del 2 al 5 de juliol, 25 estudiants de diferents països europeus es varen reunir a Prato per participar a l’ADDTEX Innovation Bootcamp.

Pin It on Pinterest