Notícies

Acord de col·laboració entre Finish, S.A. i Fèlix Busquets (Tintes y Acabados Condal, S.A.)

13/10/2020

L’empresa de tints i acabats Finish, S.A., soci del clúster, ha arribat a un acord de col·laboració amb Fèlix Busquets, fins ara responsable de Tintes y Acabados Condal, S.A.

A través d’aquesta col·laboració es diversificarà i ampliarà l’actual oferta de Finish, S.A.  als seus clients, principalment per al sector de la decoració i llar (home textiles), a nous sectors i teixits com són: moda, hostaleria, sanitat, automoció, teixits tècnics, filtració, corsetería, TNT, teixits de núvia (tul), etc.

Fundada a Terrassa al 1990, Finish, S.A. s’ha dedicat durant aquests 30 anys als tints i acabats tèxtils, principalment per al sector de la decoració i la llar. Compta amb una innovadora maquinària i unes instal·lacions de 7.000 m².

Tintes y Acabados Condal, S.A., ha centrat la seva activitat en el gènere de punt i els teixits especials.

Amb aquesta notícia, Finish, S.A. s’enfronta a un nou i apassionant futur, on la joventut i l’experiència es donen la mà per a oferir als seus clients un producte i servei de qualitat.

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest