Notícies

5 socis de l’AEI Tèxtils obtenen en total 245k€ de finançament en la 1ª convocatòria DEVELOP d’In Transit per als seus projectes d’innovació

04/06/2024

In Transit, el projecte liderat per ATEVAL en el que l’AEI Tèxtils participa com a soci, que té com objectiu promoure la innovació en els sectors tèxtil, aeroespacial i construcció, va finalitzar l’avaluació de les 144 propostes rebudes en la primera convocatòria d’ajuts DEVELOP. En total, varen participar-hi 197 PIMEs, en projectes individuals o consorciats i es varen seleccionar els 21 millors projectes per rebre ajuts de 49.000 € per PIME (30 PIMEs en total).

El procés d’avaluació el va dur a terme un conjunt d’experts en els àmbits del tèxtil, de la manufactura avançada i de la indústria del a construcció.

Espanya ha estat el país amb més PIMEs finançades (11 del total de les 30 beneficiàries), seguida de Grècia (3). En aquesta convocatòria, InTransit ha adjudicat un total d’1,47m€.

Els projectes de cinc socis de l’AEI Tèxtils han estat seleccionats per a rebre finançament: Incabo, Hilaturas Arnau, Tèxtil Torné, Technitiger i Texfire.

L’AEI Tèxtils valora positivament la implicació dels socis del clúster en les diferents activitats d’In Transit i el seu èxit en la convocatòria DEVELOP amb ajuts concedits per valor total de 245k€.

La primera convocatòria d’In Transit, INNOVATE, ja va donar suport per a l’acceleració de la transició verda mitjançant serveis de coaching a 4 socis del clúster.

In Transit és un projecte estratègic clau de l’AEI Tèxtils per promoure l’acceleració de la transició verda i digital com a motor de creixement i de competitivitat de les PIMEs del sector. Promou la cooperació entre els socis i amb altres sistemes innovadors com la construcció, el sector aeroespacial i la manufactura avançada. El seu enfocament intersectorial permet que es generin noves oportunitats de negoci, així com la innovació intersectorial.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

Presentació de LIFE-CIRTECHTEX

El projecte LIFE-CIRTECHTEX es presenta com un cas d’èxit en les jornades sobre economia circular al sector tèxtil.

Pin It on Pinterest