Notícies

4a reunió de seguiment del projecte WINTEX

07/05/2021

El 5 de maig, el consorci del projecte WINTEX, del que l’AEI Tèxtils n’és soci, es va reunir per a celebrar la seva 4a reunió de seguiment, en format virtual.

L’objectiu de WINTEX és establir una col·laboració entre les organitzacions europees i les tunisianes participants, mitjançant la creació d’una xarxa, que pugui beneficiar la indústria tèxtil dels països involucrats en el projecte.

Durant la reunió, els socis van debatre sobre l’avanç del projecte i el que s’ha fet durant els darrers sis mesos. Concretament, el consorci s’ha centrat en la implementació del paquet de treball número 2: el desenvolupament del programa de capacity building.

La propera reunió de seguiment està prevista per a l’octubre, a Grècia.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest