Notícies

Inscripcions obertes per al primer Hackaton del projecte GALACTICA amb 50.000 € en premis

17/12/2020

El projecte europeu GALACTICA, liderat per l’AEI Tèxtils i que té com a objectiu fomentar la creació de noves cadenes de valor industrials en torn als sectors tèxtil i aeroespacial basades en la fabricació avançada de tota la UE, ha obert la inscripció per al seu primer Hackathon, amb 5.000 euros en premis.

En aquest Hackathon hi poden participar tant start-ups i empreses, com estudiants universitaris de la Unió Europea o del Regne Unit.

La inscripció pot realitzar-se mitjançant la pàgina web https://galacticaproject.eu/  fins el 29 de gener del 2021.

El Hackathon es durà a terme en dues etapes: en primer lloc, amb un repte online sobre innovació oberta, del 9 al 25 de febrer del 2021, i una segona etapa pels finalistes seleccionats, els dies 18 i 19 de març del 2021.

Tots/es els/les participants de la primera fase podran participar en els tres tallers que impartiran professionals experts en qüestions tecnològiques i de negocis. Els deu equips finalistes també podran participar en un taller addicional i disposaran d’una tutoria amb una mentoria durant el Hackathon de dos dies.

El Hackathon del projecte GALACTICA atorgarà 50.000€ en premis, distribuïts en 25.000€ per a l’equip guanyador de PIMEs/Start-ups i 10.000€ pel subcampió. D’altra banda, l’equip d’estudiants guanyador rebrà 10.000€ i el subcampió, 5.000€.

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest