Notícies

Presentem el projecte GALACTICA a la reunió de llançament dels nous INNOSUP-01

02/07/2020

L’AEI Tèxtils va presentar el projecte GALACTICA – Smart Industrial innovation as enabler to drive new value chains for textiles and aerospace, en la reunió de llançament dels projectes INNOSUP-01 seleccionats en la darrera convocatòria.

La reunió la va organitzar EASME, l’Agència Executiva per a les petites i mitjanes empreses de la Comissió Europea i es va dividir en dos esdeveniments virtuals, els dies 13 de maig i 10 de juny.

El primer dia, EASME va presentar les principals expectatives de la Comissió Europea per als projectes recentment seleccionats, així com els procediments administratius. El segon dia, tots els projectes van ser presentats per part seus coordinadors.

Josep Casamada, responsable de projectes de l’AEI Tèxtils, va presentar una visió general del projecte GALACTICA i les principals activitats que s’implementaran en els propers mesos, incloent el mecanisme de finançament en cascada que té un pressupost total de 3M € complementat amb 1M € addicional en serveis per a PIMEs.

GALACTICA busca donar suport en la creació de noves cadenes de valor industrials en torn a les indústries tèxtil i aeroespacial, basades en la manufactura avançada. El projecte facilitarà l’adopció de sistemes industrials intel·ligents i de l’Industrial Internet of Things com a vectors estratègics per a la innovació en les indústries tèxtil i aeroespacial. S’iniciarà al setembre de 2020 y finalitzarà al febrer de 2023.

A més de l’AEI Tèxtils, el consorci de GALACTICA compta amb set altres clústers i dos agents d’innovació: ATEVAL a València, CTA a Andalusia, NTT a Itàlia, CORALLIA a Grècia, Suderelbe a Alemanya, PRODUCTECH a Portugal, EMC2 a França, EBAN a Bèlgica i Science Park Graz a Àustria.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest