Els nostres socis

MARINA TÈXTIL, S.L.

Activitats:

Mercats d’aplicació:

C/Llobateres, 27
Polígon Industrial Santiga
E-08210 Barberà del Vallès

Tel.: +34 93 719 33 40
E-mail: info@marinatextil.com

Marina Tèxtil és una empresa tèxtil formada per un equip de 60 persones i dedicada a la producció de teixit tècnic, principalment ignífug, per la protecció personal. Ubicada a la província de Barcelona, on es du a terme tota la producció, Marina Tèxtil fabrica teixits de punt, de calada, no teixits, laminats, de rasqueta, multicapa, amb membrana, d’aramida, antiestàtics, d’alta visibilitat, etc. Per tal d’obtenir teixits tècnics, altament especialitzats, que superen les certificacions europees (EN ISO) i americanes (NFPA – ASTM), amb l’objectiu de protegir a les persones que treballen en situacions de risc i/o en condicions climàtiques extremes, en més de 50 països.

Marina Tèxtil promou el contacte directe amb els seus clients per tal d’entendre la seva casuística i poder oferir un servei personalitzat, creant nous canals com una extranet pròpia. Tanmateix, l’equip humà, immers en processos de formació continuada, comparteix el know how a través de l’assessorament a clients i col·laboradors.

La sostenibilitat i l’exclusió social són també factors cabdals per Marina Tèxtil. En són bona mostra la implicació amb projectes socials, o l’execució de polítiques mediambientals que afecten tant al procés productiu propi com al dels nostres col·laboradors, i que es tradueixen en la promoció del reciclatge, instal·lació de plaques solars, control dels residus, entre d’altres.

Pin It on Pinterest