Noticias

L’AEI TÈXTILS entra a formar part de l’associació europea ACTE

10/10/2014
logo_acte_net

El 3 d’octubre, en l’Assemblea General d’ACTE, celebrada a Terrassa, es va ratificar l’entrada de l’AEI Tèxtils com a soci adherent de l’entitat. ACTE, l’Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees, té com a objectiu representar i defensar els interessos de les col lectivitats territorials i organismes adherents que representen als territoris amb presència als sectors tèxtil, confecció, cuir, calçat i accessoris de moda. Actualment, la Presidència d’ACTE la ostenta el Sr. Jordi Ballart, alcalde de Terrassa.

Comparte esta noticia:

Noticias recientes

Visita al socio Arpe

Visita al socio Arpe

El equipo del clúster visitó al socio Arpe, líder en la producción de productos promocionales personalizados de microfibra.

Estrechamos lazos con el Quebec

Estrechamos lazos con el Quebec

El 22 de noviembre, la AEI Textiles recibió la visita de un representante de la Oficina de Quebec en Barcelona (Gobierno de Quebec) y de un representante de Montreal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster visitó las instalaciones textiles de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) en Terrassa, dentro de un encuentro abierto para presentar la oferta educativa y las oportunidades de colaboración empresarial con el ecosistema textil catalán.

Pin It on Pinterest