News

Jornada d’immersió estratègica del sector català de tèxtils tècnics

10/11/2015

L’AEI TÈXTILS, juntament amb TEXFOR, va organitzar una Jornada d’Immersió Estratègica del Sector Català de Tèxtils Tècnics, en el marc del projecte Reforç a la competitivitat del sector català de tèxtils tècnics, cofinançat per ACCIÓ, els dies 24 i 25 de novembre a l’hotel La Mola de Terrassa.

La jornada, que va comptar amb més de 40 assistents, va constar de 3 taules rodones, en les que 3 socis de l’AEI TÈXTILS varen participar-hi: les empreses Crevin, S.A. i La Industrial Algodonera, S.A. i el Centre Tecnològic LEITAT. Quatre clústers de tèxtils tècnics europeus, TECHTERA (França), CLUTEX (R. Txeca), NWTEXNET (Regne Unit) i POINTEX (Itàlia), van ser-hi presents, presentant les seves organitzacions i exposant la seva visió de la cooperació internacional.

La participació internacional es va tancar amb una conferència de Braz Costa, Vice-President de la Plataforma Tecnològica Europea Tèxtil, que va parlar de les principals oportunitats que tenen les empreses del sector en l’àmbit de la R+D+i.

Més informació

Share this post: 

Recent posts

AEI TÈXTILS at ITMA 2023

AEI TÈXTILS at ITMA 2023

AEI Tèxtils took part in ITMA 2023, the world’s leading trade fair for textile technology, equipment and solutions held in Milan from June 8th to 14th.

Pin It on Pinterest