News

Jornada d’immersió estratègica del sector català de tèxtils tècnics

10/11/2015

L’AEI TÈXTILS, juntament amb TEXFOR, va organitzar una Jornada d’Immersió Estratègica del Sector Català de Tèxtils Tècnics, en el marc del projecte Reforç a la competitivitat del sector català de tèxtils tècnics, cofinançat per ACCIÓ, els dies 24 i 25 de novembre a l’hotel La Mola de Terrassa.

La jornada, que va comptar amb més de 40 assistents, va constar de 3 taules rodones, en les que 3 socis de l’AEI TÈXTILS varen participar-hi: les empreses Crevin, S.A. i La Industrial Algodonera, S.A. i el Centre Tecnològic LEITAT. Quatre clústers de tèxtils tècnics europeus, TECHTERA (França), CLUTEX (R. Txeca), NWTEXNET (Regne Unit) i POINTEX (Itàlia), van ser-hi presents, presentant les seves organitzacions i exposant la seva visió de la cooperació internacional.

La participació internacional es va tancar amb una conferència de Braz Costa, Vice-President de la Plataforma Tecnològica Europea Tèxtil, que va parlar de les principals oportunitats que tenen les empreses del sector en l’àmbit de la R+D+i.

Més informació

Share this post: 

Recent posts

Members meeting

Members meeting

AEI Textils organized its regular meeting on 24th January, with the participation of 20 representatives from its members. 

February agenda

February agenda

In February, the cluster will carry out several activities for its members and will participate in several meetings of European projects.

Pin It on Pinterest