News

Jornada d’immersió estratègica del sector català de tèxtils tècnics

10/11/2015

L’AEI TÈXTILS, juntament amb TEXFOR, va organitzar una Jornada d’Immersió Estratègica del Sector Català de Tèxtils Tècnics, en el marc del projecte Reforç a la competitivitat del sector català de tèxtils tècnics, cofinançat per ACCIÓ, els dies 24 i 25 de novembre a l’hotel La Mola de Terrassa.

La jornada, que va comptar amb més de 40 assistents, va constar de 3 taules rodones, en les que 3 socis de l’AEI TÈXTILS varen participar-hi: les empreses Crevin, S.A. i La Industrial Algodonera, S.A. i el Centre Tecnològic LEITAT. Quatre clústers de tèxtils tècnics europeus, TECHTERA (França), CLUTEX (R. Txeca), NWTEXNET (Regne Unit) i POINTEX (Itàlia), van ser-hi presents, presentant les seves organitzacions i exposant la seva visió de la cooperació internacional.

La participació internacional es va tancar amb una conferència de Braz Costa, Vice-President de la Plataforma Tecnològica Europea Tèxtil, que va parlar de les principals oportunitats que tenen les empreses del sector en l’àmbit de la R+D+i.

Més informació

Share this post: 

Recent posts

AEI TÈXTILS at Techtextil

AEI TÈXTILS at Techtextil

AEI Tèxtils participated at Techtextil 2024 from April 23th to 26th with a joint booth with several of its members: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Textiles, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau and Polisilk.

SustainTex meeting

SustainTex meeting

We have participated in a SustainTex project meeting, held in Malta from 6th to 7th May.

Pin It on Pinterest