Notícies

Participem a la masterclass sobre tèxtils intel·ligents organitzada per l’ETP Tèxtil i Titera

25/04/2021

L’AEI Tèxtils participa a la masterclass sobre tèxtils intel·ligents que va començar el 21 d’abril, organitzada per la Plataforma Tecnològica Tèxtil Europea Textile ETP i l’empresa eslovena Titera.

La masterclass consisteix en una sèrie de webinars interactius, durant 15 mesos, per aprofundir en els tèxtils intel·ligents. El programa es centra en coneixements pràctics per al desenvolupament de productes i negocis en l’àmbit dels tèxtils intel·ligents.

L’Ariadna Detrell, Clúster Manager de l’AEI Tèxtils, va fer una introducció al clúster durant la primera sessió, dedicada a presentar els diferents participants de la masterclass.

A la masterclass hi participen 10 experts del clúster: 3 membres de l’equip i 7 representants d’empreses.

Amb la participació en aquesta iniciativa, el clúster té per objectiu augmentar el seu coneixement sobre el mercat i les tendències tecnològiques sobre els tèxtils intel·ligents i millorar les nostres habilitats per tal d’incorporar les darreres innovacions que es poden utilitzar per fomentar desenvolupaments i facilitar la seva arribada al mercat.

L’experiència de l’AEI Tèxtils en tèxtils intel·ligents va començar fa tres anys, amb el lideratge de CONTEXT, una xarxa europea d’experts en l’àmbit dels materials tèxtils avançats, en el marc del programa Cost.

Actualment, el clúster està donant suport a 5 projectes dels seus membres, que estan desenvolupant prototips de tèxtils intel·ligents: E.CIMA, CINPASA, ARPE, C.P. ALUART i POLISILK.

L’AEI Tèxtils també ha col·laborat ​​en l’edició de cinc estats de l’art elaborats per a xarxa CONTEXT i relacionats amb els tèxtils avançats o intel·ligents en salut i medicina; automoció i aeronàutica; protecció personal; construcció i hàbitat i esports i wearables.

 

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest