Notícies

GALACTICA va organitzar l’Info Day per la primera convocatòria de propostes de projectes junt amb la primera sessió de Matchmaking

26/03/2021

L’equip de GALACTICA, liderat per l’AEI Tèxtils, va organitzar l’Info Day de la seva primera convocatòria de propostes de projectes.

Durant la sessió, es va realitzar una introducció al projecte i es van presentar els detalls de la convocatòria, el procediment de presentació de sol·licituds i la informació de l’avaluació de les propostes. L’esdeveniment també va incloure una sessió de preguntes i respostes moderada pel coordinador del projecte i la participació dels socis responsables de la convocatòria (CTA i CORALLIA).

La sessió també va comptar amb la participació de la guanyadora en la categoria d’empreses de la primera Hackathon de GALACTICA, FUREHO, com a cas d’èxit de col·laboració i innovació intersectorial.

Més de 70 participants de diversos països europeus van seguir l’Info Day en directe.

La gravació està disponible aquí.

En paral·lel a la jornada informativa, GALACTICA va organitzar la seva primera sessió de matchmaking, en la que les PIMEs van tenir l’oportunitat de participar en reunions B2B per trobar socis potencials per presentar-se conjuntament a la convocatòria de propostes o detectar possibles proveïdors de tecnologia.

Aquesta plataforma virtual estarà oberta al llarg de tota l’execució del projecte GALACTICA. Les reunions B2B i les oportunitats de creació de xarxes tenen com a objectiu promoure la col·laboració entre els diferents sectors de GALACTICA i generar col·laboracions intersectorials i transfrontereres entre els participants.

Més de 146 participants ja s’hi han inscrit i s’han celebrat 112 reunions B2B.

Enllaç per a unir-se a la plataforma de matchmaking: https://matchmaking.galacticaproject.eu/

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest